میتوان از مهمترین منابع دریافت نمک در رژیم غذایی به نمک آشپزخانه و سفره که زمان طبخ یا سر سفره به غذا اضافه میشود، انواع غذاهای آماده مانند سوسیس، کالباس،همبرگر و ...، انواع کنسروها مانند کنسرو خورشها، کنسرو سبزیجات و ..، انواع تنقلات شور مانند چیپس، چوپ شور و ...،لبنیات شور مانند پنیر، دوغ و کشک، انواع شور مانند خیار شور، کلم شور و ...، ترشیها، آجیل و مغزدانههای شور مثل پسته، بادام، فندق، گردو و ... اشاره کرد.
برای پیشگیری از افزایش فشار خون و بیماریهای قلبی بهتر است به نکاتی از قبیل کاهش میزان نمک در هنگام پخت غذا، اجتناب از مصرف بیرویه نمک و عدم استفاده از نمکدان بر سر سفره، محدود کردن مصرف مواد غذایی کنسرو شده و بسته بندی شده، زیرا این مواد دارای مقادیر زیادی نمک هستند، استفاده از سبزیهای تازه و معطر، سیر، لیمو ترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... در غذا به جای نمک برای بهبود طعم غذا، کاهش مصرف غذاهای شور مانند آجیل شور، انواع فرآوردههای غلات حجیم شده مانند پفک، چیپس، انواع شور نظیر خیار شور و کلم شور، ماهی دودی، سوسیس و کالباس، کاهش مصرف موادی که حاوی جوش شیرین هستند؛ جون شیرین که ممکن است برای ورآمدن و پف کردن انواع نان و کیک به کار رود دارای مقدار زیادی سدیم (عنصر موثره نمک) است. بنابراین در افرادی که به علت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند مصرف مواد حاوی جوش شیرین هم باید بسیار محدود شود.
از نمک تصفیه شده استفاده کنید
نمک تصفیه نمکی کاملا بهداشتی بوده که ناخالصیهای آن حذف شده است. نمک خوراکی باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد. نمکهای تصفیه شده یددار به دلیل خلوص بالا میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ میکنند. نگهداری و ذخیره کرودن نمک یددار به مدت طولانی مثلا بیش از یکسال موجب از دست رفتن بخشی از ید آن میشود. برای حفظ ید در نمک، باید نمک را دور از نور و رطوبت و در ظرف دربسته پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشههای رنگی و تیره نگهداری کرد و جهت اضافه کردن آن به غذا در زمان طبخ، نمک را در انتهای پخت اضافه کرد تا ید آن در حداکثر مقدار حفظ شود.
نمک تصفیه نشده به علت داشتن ناخالصی در افرادی که سابقه بیماریهای گوارشی، کلیوی و کبدی دارند و حتی مصرف مداوم آن در افراد سالم منجر به بروز ناراحتیهای گوارشی، کلیوی، کبدی و حتی کاهش جذب آهن در بدن میشود.
اجتناب از خرید نمک با عنوان "نمک صنعتی"
همواره به تاریخ مصرف نمک و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت روی بسته بندی نمکها توجه کنید. دقت کنید که عبارت «نمک یددار تصفیه شده» بر روی بسته بندی نمک درج شده باشد و از خرید هرگونه نمک با عنوان «صادراتی صنعتی» خودداری کنید. نمک و غذاهای شور باید به مقدار بسیار کم مصرف شود و همان مقدار کم نمک نیز فقط از نوع تصفیه شده یددار باشد.
ناخالصیهای موجود در نمک دریا سرطانزا هستند
به گزارش ایسنا، گاهی مصرف نمک دریا از سوی افراد غیرکارشناس به مردم توصیه میشود. نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا گفته میشود. این نمک، تصفیه نشده و دارای انواع ناخالصیها از جمله فلزات سنگین است که خطر سرطانزایی آنها به اثبات رسیده است. علاوه بر ناخالصی، میزان ید آن کم یا حتی فاقد ید بوده و نیاز روزانه بدن به ید را تامین نمیکند. هرچند نمک دریا حاوی مواد معدنی از جمله فلوئور و پتاسیم است، اما با توجه به اینکه در مصرف مقادیر زیاد آن، این املاح تامین میشوند، این ویژگی نمک دریا بسیار کم اهمیت بوده و ارزش کاربردی ندارد. در صورتی نمک دریا میتواند مصرف خوراکی داشته باشد که در قالب استانداردهای موجود، مجوز تولید و پروانه ساخت از وزارت بهداشت گرفته باشد.
فروش نمک صنعتی و نمک تصفیه شده یددار
انواع نمک صنعتی با دانه بندی متنوع شامل:
سنگ نمك،نمك شيلاتي،نمك نخودي، نمك شكري، نمك صدفي، نمك پودري(نمك نرم صنعتي)،نمك ميكس
و نمک تصفیه شده به روش تبلور مجدد بدون ید و یددار
بهره برداري از بزرگترين معدن سنگ نمك خاورميانه
بسته بندي متنوع از 25 تا 1500 كيلويي
كمترين زمان، بالاترين كيفيت، مناسب ترين قيمت
همكاري جهت حمل تا بنادر و كليه نقاط مرزي، ترخيص و حمل تا مقصد (به ويژه حمل دريايي)
جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
09121385995-02188559731-02188559735-02188559743
دفترمرکزی: تهران - خ وزراء - کوچه ششم - پلاک 20 -واحد 5
کارخانه: گرمسار
تلفن : 88559731-88559735-88559743
فکس :02188559750
تلفن مدیریت : 88103875-88103876
موبایل : 09121385995
ایمیل : Info@Golnamak.com
جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایت شرکت دیدن فرمایید.
وب سایت: www.Golnamakco.com
:: بازدید از این مطلب : 601
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0